среда, 13 февраля 2013 г.

гідроелектростанції:за та проти

У житомирському виборчому штаб Об’днано опозиц кажуть, що за змстом листвки схож на матерал, розмщений у спецвипуску газети «Ваш нтереси» вд 17 жовтня 2012 року. У вихдних даних вдповдальним за спецвипуск вказано  м’я Василя Кучика – голови фракц Парт регонв у Житомирськй мськрад, який нин  кервником мського виборчого штабу Парт регонв. Об’днана опозиця звертаться до млц, прокуратури та суду з вимогою розбратися з фактом розповсюдження згаданих листвок.

«Ми розуммо, що у штаб опонента панка. Ми вдчувамо потужну пдтримку житомирян  впевнен у перемоз, а тим хто програ, не залишаться нчого, окрм брудних технологй та неправдивих звинувачень. Люди сам приносять до нашого офсу збран брудн листвки й наголошують, що не врять написаному», - говорить Геннадй Зубко.

У виборчому штаб кандидата Геннадя Зубка розповли, що провокацйн «чорн» листвки проти кандидата в народн депутати вд Об’днано опозиц по 62 мажоритарному виборчому округу розповсюджують по мсту з 17 жовтня. Про розповсюдження листвок повдомляють житомиряни, як приносять х до штабу пачками. Найбльш масово брудн матерали розповсюджуються в район Польово. Листвки надрукован без зазначення жодних вихдних даних та тиражу.

Працвники Богунського райвддлу млц, як прибули за адресою вул.Кивська,1, зафксували факт порушення виборчого законодавства.

Хлопець ззнався, що за розповсюдження листвок йому дали 50 гривень. Вн роздавав перехожим нформацйний бюлетень «Народна недля».

18 жовтня близько 16.30 в центр Житомира млця затримала хлопця, який роздавав листвки з «чорним паром» проти кандидата вд Об’днано опозиц Геннадя Зубка.

В Житомир за розповсюдження листвок проти кандидата вд опозиц Геннадя Зубка платять по 50 грн

 / 18 Октября, 2012 17:09

ТОП-новости Видео

Житомир | В Житомир за розповсюдження листвок проти кандидата вд опозиц Геннадя Зубка платять по 50 грн

Комментариев нет:

Отправить комментарий